Wat is Neuro Linguïstisch Programmeren?

Neuro Linguïstisch Programmeren oftewel NLP is de studie naar wat succesvolle mensen anders doen. Succesvolle mensen doen namelijk iets anders en dit maakt ze juist zo succesvol.

NLP Is ontstaan in de jaren 70 van de vorige eeuw. Richard Bandler en John Grinder, twee wetenschappers, waren op zoek naar effectieve vormen van therapie. In die tijd en ook nu, kan therapie een langdurig proces zijn. Zij ontdekten dat je ook in weinig tijd succesvol kunt worden. Dat is de reden waarom veel mensen Neuro Linguïstisch Programmeren in hun hart hebben gesloten.

Bandler en Grinder pakten het heel anders aan, waardoor het hele speelveld op het gebied van pshychologie radicaal veranderde.

Eigenlijk was hun aanpak heel logisch. Ze maakten modellen van succesvolle mensen. Dit noemden zij modelleren. Zo brachten ze excellent gedrag in kaart. Het mooie daarvan is dat zij dit gedrag heel snel konden reproduceren. En dat is misschien wel de belangrijkste functie van het modelleren. je kan het dus ook mensen aanleren.

Modelleren leidt er toe, dat je heel snel iets kunt leren. Jouw model heeft namelijk al zijn hele leven hard gewerkt aan zijn of haar succes. Heb jij éénmaal de de kritische succesfactoren van een iemand ontdekt dan kan jij dat veel sneller leren. Je hoeft namelijk de fouten niet meer te maken. En dat geeft jouw heel veel voordelen.

Wil jij aan de slag met jouw carrière?
Dan is een van de korte NLP cursussen een krachtig startpunt.

Wat leer je bij NLP?

Bij het Neuro Linguïstisch Programmeren leer je het volgende. Je leert hoe jij jouw hersenen (Neuro) kunt Programmeren en hoe jij en anderen de wereld weergeven doormiddel van hun taal (Linguïstisch).

Als je dit eenmaal leert dan zal de wereld voor jou veranderen want jij bent degene die de wereld anders waarneemt. En dit zal zich uitbetalen in jouw carrière.

Waarom NLPCURSUSDENHAAG?

NLPCURSUSDENHAAG is de plek voor korte efectieve NLP cursussen die je in korte tijd laten kennismaken met Neuro Linguïstisch Programmeren. Wil je een complete NLP practitioner of een Master Practitoner volgen kijk dan eens op www.trener.nl

De cursussen worden gegeven door Arno Smit, internationaal gecertificeerd NLP trainer.

NLP Practitioner in Den Haag